amsterdambaby.blogg.se

Minst vettiga men nog bästa inlägget hittills

Publicerad 2012-10-12 23:36:00 i Allmänt

Okej, tänkte att jag borde skriva något, men det har ju typ inte hänt något mer än att jag har sagt upp mig och flyttar hem eh.
Nej, det här var inte min grej alls. Inget ont om familjen, de är underbara människor verkligen. Och inte heller om Amsterdam, alla borde faktiskt besöka den här staden men kanske en vecka/lång weekend räcker. Au-pair var inte för mig i alla fall och nu ska jag flytta hem. Någon som vet något om ett jobb? Söker ca allt och är sjukt villig att jobba etc etc. Kan vara seriös om det krävs! ;)
 
En kompis, Martina var dock här ett par dagar! Hon är ute på tågluff runt om den här sidan av Europa och stannade här ett tag. Mycket trevlig med sällskap, även om det blev mycket Ruzzle, haha. Vi gick runt i Amsterdam (någon blev lite chockad av red light), såg lite saker osv. Åkte färja över Ij (floden) till norra Amsterdam och gick där lite. Slutade med att vi satte oss vid vattnet i solen och spanade på en häger i typ en timme. Den fångade en mus och slickade sig sedan om näbben. Har ni sett en fågel slicka sig kring "munnen" någon gång? Det ser sjukligt ut.Typ så


Men nu till den sjuka delen: Folk (flera, oberonde av varandra) säger att de tycker att jag ska fortsätta blogga. Jag förstår det inte alls, i och med att jag själv tycker att det måste vara sjukt jobbigt att läsa det jag skriver. Skriver som jag pratar (sjukt osammanhängande med andra ord) men folk lyssnar ju på mig... Trots att jag för det mesta undrar varför.
 
Jaja, nu kommer jag väl inte ha så mycket att blogga om alls men för att jag är uttråkad (och undviker att packa för att det är tråkigt) tänkte jag dela med mig om lite tankar och skräp jag funnit på internet.

Möt Mary.

Mary är freshman på Penn State Uni i USA.

Mary är en sådan människa som får mig att undra vad jag gör med mitt egna liv. Jag menar, jag har inga speciella talanger eller kommit på något direkt högre syfte med mitt liv. Det har däremot Mary. Hon har det helt fantasiska och brilijanta intresset att sätta på hattar på ekorrar.

Som ni ser håller hon en ask med små hattar i. Här är ett av hennes offer (för övrigt min bakgrundsbild på datorn):


Blir man ändå inte lite avundsjuk? Vill också komma på något sådant här att göra med mitt liv. Argh. Kanske ska börja sticka halsdukar till ödlor eller något. Sy huckeln till katter? Känns ju dock lite rip-off. Man vill ju ändå vara en smula orginell. Fast ändå, hattar till älgar hade varit kul.

Om ni vill läsa historien i helhet och se lite fler bilder på Mary "Kvinnan som kunde tala med ekorrar" Krupa in action klickar ni här
Nu ska jag fortsätta lyssna på Eninem (är "gangsta") och spara bilder till nästa inlägg etc. Det blir skoj. Eh.
Hoppas någon känner för att läsa det jag skriver någonsin igen.

Också, ni ser hur jag helt skamlöst har min twitter där till höger? Om ni känner för det är det bara att följa mig ;)))) *jobbar på att bli twitterkänd*


Nej men nu ska jag sluta svamla.

Om

Min profilbild

My

Är inte så vidare seriös av mig, är dock hyfsat cynisk och sarkastisk. Upp till kamp osv. Tweets by @mysirenius !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela